Vraag hier uw autoverzekering aan als u op de Zwarte Lijst of RSR-lijst staat!

Autoverzekering afsluiten terwijl u op de RSR-lijst staat? Wij bieden hulp!

Via RSRlijst.be vindt iedereen een autoverzekering, ook als u op de RSR-lijst (Zwarte Lijst) staat. Indien u op deze RSR-lijst staat, dan is het is het afsluiten van een autoverzekering complex en tijdsintensief. Onze specialisten bieden u een traject op maat aan, om zo snel mogelijk een autoverzekering te krijgen, ook als u op de RSR-lijst of Zwarte Lijst staat.

Gebruik het onderstaande contactformulier om uw dossier op te starten. U ontvangt direct een betaalverzoek voor uw dossierkosten. Na ontvangst van de betaling vragen wij u om de nodige informatie door te sturen (onder andere over de bestuurder en de auto). Zodra de dossierkosten op onze rekening staan én wij de nodige informatie hebben ontvangen, starten we aan uw dossier. De verwerkingstijd van uw dossier hangt af van de complexiteit.

Indien wij u geen voorstel tot BA autoverzekering kunnen bezorgen, dan krijgt u de dossierkosten volledig terugbetaald. Dit gebeurt bijna nooit.

Interesse? Vul dan nog vandaag ons eenvoudig contactformulier in en betaal de € 129,- dossierkosten. Wij zorgen dat u een offerte van tenminste één verzekeraar ontvangt, zodat u weer de weg op kunt.

VOORNAAM & ACHTERNAAM
Veld is verplicht!
Gelieve een naam in te geven
E-MAIL
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een e-mailadres in te vullen
TELEFOON/GSM:
Veld is verplicht!
Gelieve een telefoonnummer in te geven
OPMERKINGEN/BIJKOMENDE INFORMATIE
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Futuria Rsr lijst zwarte lijst
Brainspot partner van rsrlijst.beaBrainspot partner van rsrlijst.be